Industrial/embedded

JPF Computing is een distributeur die is toegelegd op industriële en embedded oplossingen van elk formaat. Bij ons staan kennis, service, snelheid en beschikbaarheid centraal. We hebben een uitgebreid assortiment van kwaliteitsproducten, waar wij de allerbeste ondersteuning en garantie op kunnen verlenen.
Door deze aanpak kunnen wij doorgaans al onze artikelen uit voorraad leveren. Ondersteund door automatisch gegenereerde prijs- en voorraadlijsten kunnen wij onze klanten altijd up-to-date houden.

‘Weten wat je verkoopt’ is ons motto. Vooral bij de Small Form Factor producten een must om onze klant te kunnen adviseren over de meest passende oplossing. Natuurlijk geven wij ook graag advies over onze andere productlijnen.

De goede contacten met ons uitgebreide netwerk van leveranciers zorgen ervoor dat we eenvoudig allerhande hardware kunnen leveren: specieke producten en oplossingen binnen onze productlijnen die wij niet standaard voeren, maar wel voor u kunnen sourcen.

Met de jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met logistiek. Zo houden wij niet alleen onze standaard voorraden op peil, maar hebben met veel leveranciers en klanten afspraken over de (apart) te houden voorraad, levertijden en levenscyclus van de producten.

Naast de distributie van SFF hardware kunnen wij onze klanten ook mogelijkheden bieden tot het ontwikkelen, assembleren en installeren van complete systemen. Denk hierbij aan een op maat gemaakte behuizing, aangepaste BIOS, soldeerwerk, etc. Hiervoor werken wij samen met Taiwanese, Oost-europese en locale partners, om zo een ideale prijs/kwaliteit te kunnen nastreven.